Monday, 11 September 2017

Pazarske Forex


Kupovina Novog TV Re: Kupovina Novog TV 14.06.2006. u 22:51 - pre 3893 dana i 9h Ne znam STA da vam Kazem. ja sam kupio prije 3 godine Quadro TV Ger Nisam Imao para za nesto Bolje un htio sam 29quot Ekran. Iskustva su podijeljena. Prvo sam Morao da odfikarim plavo Dugme sa daljinskog Ger kada se stisne DVA puta uzastopce onda se Brisu svi kanali i krece automatska Instalacija koja mi nije potrebna. (Stari greskom brisao Kanale DVA puta u 3 dana). Ukucani su vristali dok sam la radio Ger je TV bio novembre dalje EKRAN je g da ga nema goreg. Svakih 15-ak dana je potrebno TV iskljuciti iz struje na par sati d bi se boje vratile u NORMALU Ger se po ekranu pojavljuju Roze zajebancije. isto sam primjetio Kod kolege sa nkeim Samsungom iste velicine. Zvao servis i oni mi kazu da je fare nekog Klinča Koji treba da razmagnetise Ekran pri paljenju ali a NE uradi Ger se ugrije pa treba gasiti iz struje da SE su ohladi. Zašto nije dovoljno samo ugasiti TV na Salter ne znam. Vjerovatno Salter nije stavljen direktno na napajanje. Ako mene neko pita Koji TV da kupi ja cu samo reci Sony ili Panasonic. Tako Barem Moje iskustvo Kaze. Kako se koristi Google Ne pruam podrku Preko privatnih Poruka. Re: Kupovina Novog TV 17.03.2007. u 16:23 - pre 3617 dana i 15H Chellawy, zaboravio si na mene kad si pricao o garanciji i servisiranju, ha-ha-ha. FREEMAN, apsolutno Si U pravu, Samsung je super-STO se Tice elektr. Ploce ali ekrani Su blagi Uzas, cak i Ako je Samsungov Ekran i per iz Nemacke, Vek trajanja je vrlo kratak. veoma brzo GUBI PerformanSe. Samsung vecito izmislja Neke Nove tehnologije za Cevi, najpre dinamicka boja, Sada sottile ravni ekrani ali dzaba im. u Srbiji Danas, svako sumnjivo ime je Kinez, npr. Vox, Fox, Kopernikus, Cielo, Neo, Haier, Wortex, i SL. njesra, Lako ih je poznati i ne moze covek SVU djubradiju ni da pobroji. Ne verujem da ce ove kinescine IKO videti na nekom ozbiljnom sajmu u Nemackoj recimo. Ali turske Marke hocete sigurno. Beko, Vestel, Profilo. morsa prakticno i nisu Turski, Tamo im je samo pozicija i Vecina kapitala je stranih ulagaca. Ovde se javlja problema Kod, recimo Beka una per je da firma koja ih ih uvozi-Eltim strasno siromasi u nabavci da bi platila ih manje u nabavci i morsa zaradila. Katastrofa je kupiti Beka 28 inca (70 cm) di un sa samo jednim scartom i Nista morsa. Ni chinca, ni scarta drugog, A2 stereo-misaona imenica ZA njih, dobar zvik sa dobrim Basom visokotonac. ma DAJ. Pa sta je onda Jos problema, pojedine Pazarske Firme uvoze takodje kojekakvu djubristinu od Kineza una sto je najgore. SA REPARIRANIM ekranima (vide se rezovi na cevima, Kidane Zice na otklonskim i sl.) Znam Dosta kolega koje su odustali od Servisa u garantnom Roku na ove uredjaje da ne bi ljudi izgubili Renome Servisa drze koje (Ger. Ko moze Dati garanciju kad popravi takav bunjak da CE a da radi.) a na kraju Uvoz iz Nemacke i kojeodakle polovnjaka-Cista Kupovina Macke u dzaku tj. moze se dobaviti roba koja je perfektna i Dugo ce sluziti ali isto tako smece koje je perdere i kad se pokvari kosta popravka mnogo, u prevodu skuplja dara nego mera. Cesto se ovi TV-i kupe neispravni pa bez daljinaca un onda se krlete ovde Kod nas i per od nestrucnih lica Koji ih pretuku bez pardona. Un najgore mi nervira kad prosecna Srpska musterija (u prevodu elebak) Kaze quot NEMA veze, uzecu Kineski, jeftiniji je 2-3 hiljade, Neka radi godinu dana pa Dosta da Sé covek zgrane, Ali nije nam cudo ni propala ovuli Vesela Država. Nema Niko digitron un bogami ni Mozak. I STA je Poenta. kupi TV od renomiranog proizvodjaca a NE drlju od Kineza, Plati jer morsa. ako ne Platis na platices Mostu na cupriji. gledaj u kesicu sta ima od dokumentacije, ima Li Na srpskom prevod, deklaracija, Garancija i kolika je-Koliko Godina kao i Koliko ima ovlascenih Servisa-koji je najblizi kakvo je Korisničko uputstvo, je li pisano levom nogom Kao kinesko-ili ili ga nema je zdusno napisano od proizvodjaca da ga korisnik sa uzivanjem cita i primenjuje Ne nalecite na Fazone koje primenjuju prodavci (npr. TV 100 Hz je glupost i ne sluzi nicemu, u mojim testovima SE pokazalo dA mu je slika gora nego Kod obicnih, cak je iu tjuningu bio losiji. un prodavca Koji Kaze da je bolji i ima bolju sliku slobodno lupite samarom Ger LAZE. Kako moze biti slika bolja kad je rezolucija ekrana ista un segnale je più Tesko namucen i visestruko konvertovan iz AD-dA-dA-AD da bi SE smrzavala slika i Delila un Cemu a sluzi. Uz al od svih podeljenih slika samo jedna moze Biti pokretna un vrlo cesto nije ni jedna Ger se mora dodati sekundarni tjuner. takodje ovde ima mnogo SMD-a i Skupi do i Teski za popravke. Svaka digitalizacija je siromasenje signala Inace Marshall ne bi Jos DATEC Pravio cevase pojacala un HI-FI poklonioci i Danas se kleli u njih umesto u mp3. ja naravno NECU napisati koje TV-e Moja firma prodaje Ger Nisam hteo reklamu, vec da pomognem ovom jadnom narodu da se dozove Sebi i kupuję sta treba a NE kojekakav bunjak AI da se stuknu malo kojekakvi prevaranti i varalice. evapi i kobaje beogradskih Mesara Re : evapi i kobaje beogradskih Mesara 02.09.2014. u 09:26 - pre 891 dana i 23h Moram sa Vama da podelim RECEPT za quotpravequot pljeskavice i quotpravequot evape (a NE znai da ih tako i prave u mesarama Koje a prodaju i usluno peku). Pljeskavica se pravi iskljuivo od juneeg mesa i per Tako a sé meso uzme sa najmanje DVA Mesta i per Öko 70 mesa od buta (ili nekog slinog nemasnog dela) i Oko 30 od Grudi ili nekog drugog mesta koje Sadri najmanje 50 Loja i Masti. Cilj je da meavina mesa ima Oko 15 masnoe. Vie ne Valja, Ger e previe da kalira Kod peenja, a ne Valja ni manje Ger e pljeskavice da Se raspadaju. Meso se jednom samelje na krupno i ostavi se u hladnoj prostoriji (NE u friideru) najmanje 24 sata da fermentira (ili, runije Reeno, da Truli). Posle 24 asa SE ponovo samelje, Ali ovog puta finije, posoli se (u pljeskavice ne ide nita od Zaina OSIM soli), PROMEA se i ostavi da se odmori jo bar 4 SATA. Posle ta 4 SATA, premesi SE, SE formiraju pljeskavice, un Viak mesa ide u friider ZA kasnije. Dakle bitno je da meso fermentira i da se quotodmoriquot pre pripreme. Smesa za evape je drugaija. U evape Najee ide meavina juneeg i svinjskog mesa, ili ovijeg, un retko se prave samo od junetine. U smesu za evape obavezno ide Hleb natopljen u mleku (ili prezle), soda bikarbona (ILI Kisela Voda - ovo daje quotgumastiquot oseaj Kod ispeenih evapa, kao i quotvazduastostquot), od Zaina così, Biber, Crni Luk, beli luk, i drugi zaini Po elji (u Bugarskoj su evapi BA puni Zaina). Kod evapa nema ONOG obaveznog perioda odmaranja, mada budu bolji Ako se a uradi. Naravno, ZA kobaje se Uzima najloije meso, vie Masti, vie Zaina (paprike i Belog luka u ogromnim koliinama), una ne quotkodequot ni Nitriti da se sakrije Manjak mesa (naravno, dominio nee za svoju upotrobu da pravi kobaju sa nitritima). Dakle, sumirao sam iz Iskustva prethnodnih Postova. Slede Citati: - ubaciju se Koza, hrskavica, i razne iznutrice - ubace loj i Neke zile u mashinu za mlevenje - stavljaju ona quotviskovequot koje vam odseku kad VAM uredjuju sniclu - Pored mesa valjda B kategorije, ide i soja, paprika pa iu nekoj meri ho guidato. - Samelju SVE un salame i kobaje koje ne prodju - tri-Cetiri Reda quotiskusnihquot cevapa Koji su sudeci po braonkastoj Boji odstajali bar nekoliko dana. Zatim je to SVE tu na moje oci prerucio u masinu za mlevenje mesa Zajedno sa jednom trecinom neprodatog mlevenog mesa koje je imalo prihvatljivu crvenkastu Boju - trpaju previe kalijumove soli, Mislim da je kalijum Nitrit, per sé regularno prodaje u prodavnicama specijalizovanim za mesnu industriju. SLUI da Mesu pojaa crvenu Boju i da causa Bude te Boje mi onda, nema dileme zato ja a Ne Mogu da svarim. utente ekstenzija Tampermonkey skripta za eskiviranje psihijatrijskih pacijenata :)) Java Beograd: dakle, sumirao sam iz Iskustva prethnodnih Postova. Slede Citati: - ubaciju se Koza, hrskavica, i razne iznutrice - ubace loj i Neke zile u mashinu za mlevenje - stavljaju ona quotviskovequot koje vam odseku kad VAM uredjuju sniclu - Pored mesa valjda B kategorije, ide i soja, paprika pa iu nekoj meri ho guidato. - Samelju SVE un salame i kobaje koje ne prodju - tri-Cetiri Reda quotiskusnihquot cevapa Koji su sudeci po braonkastoj Boji odstajali bar nekoliko dana. Zatim je to SVE tu na moje oci prerucio u masinu za mlevenje mesa Zajedno sa jednom trecinom neprodatog mlevenog mesa koje je imalo prihvatljivu crvenkastu Boju - trpaju previe kalijumove soli, Mislim da je kalijum Nitrit, per sé regularno prodaje u prodavnicama specijalizovanim za mesnu industriju. SLUI da Mesu pojaa crvenu Boju i da causa Bude te Boje mi onda, nema dileme zato ja a Ne Mogu da svarim. Ne, to je samo RECEPT za quotonequot cevape od kojih podrigujes, nisu SVI takvi. btw, tast mi je Mesar, i Koliko znam u cevape ne ide nikakav Hleb, jaja, mleko, samo meso i zacini Naalost i Kazna stvara naviku Naalost i Kazna izgrauje Stav Java Beograd: dakle, sumirao sam iz Iskustva prethnodnih Postova. Slede Citati: - ubaciju se Koza, hrskavica, i razne iznutrice - ubace loj i Neke zile u mashinu za mlevenje - stavljaju ona quotviskovequot koje vam odseku kad VAM uredjuju sniclu - Pored mesa valjda B kategorije, ide i soja, paprika pa iu nekoj meri ho guidato. - Samelju SVE un salame i kobaje koje ne prodju - tri-Cetiri Reda quotiskusnihquot cevapa Koji su sudeci po braonkastoj Boji odstajali bar nekoliko dana. Zatim je to SVE tu na moje oci prerucio u masinu za mlevenje mesa Zajedno sa jednom trecinom neprodatog mlevenog mesa koje je imalo prihvatljivu crvenkastu Boju - trpaju previe kalijumove soli, Mislim da je kalijum Nitrit, per sé regularno prodaje u prodavnicama specijalizovanim za mesnu industriju. SLUI da Mesu pojaa crvenu Boju i da causa Bude te Boje mi onda, nema dileme zato ja a Ne Mogu da svarim. Moze Biti da je to Razlog, ili jednostavno. Matori :) Pre 10 Godina si verovatno Mogao da vari i kamen :) Re: evapi i kobaje beogradskih Mesara 2014/09/04. u 09:56 - pre 889 dana i 22H Per definicijom i slui da se quotmaskiraquot i Proda quotono a preostanequot. U nekom inteligencijskom pogledu i ne smatram prevarom di per sé u takvim proizvodima Svata poturi. Pogledajte fissare scherzare Domae naine izrade bilo kojih od tih proizvoda (kobasice, mleveno, pihtije.). ak i Kada NEMA u igri modernih sastojaka (konzervansi, Boje, zaini, i Druga hemija) a su proizvodi Koji slue da se iskoriste delovi ivotinje Koji sami po Sebi nisu ba privlani. Isto se u te quotdomainske istequot proizvode ubacuje Velika koliina quotistih domaihquot dodataka: così, Biber, paprika, zaini. Kao to je ve pomenuto, cena govori SVE. Ono a mene salamoia je da ni konkretno meso (ivotinjsko miino tkivo u komadu) ne moe da se jede sa poverenjem. I Kada znamo da e neko da napravi kobasice, evape ili pljeskavice quotkako trebaquot. slaba je to uteha Ako je meso od poetka od ivotinje gm, kljukane hormonima i antibioticima, ITD. Re: evapi i kobaje beogradskih Mesara 2014/09/04. u 11:35 - pre 889 dana i 20h Meni je pljeskavica zapravo samo pogresno spremljen hamburger :) Tekstura (ispecene) pljeke mi je sumanuta, onako siva i gumena, un Nesto postoji neprirodno u Tome da Mogu da je zveknem o zid i da se odbije kao teniska loptica. Ne jedem IH skoro nikad napolju, Ali kuci Cesti spremam burgere. Bas sam pre neki dan Pravio jagnjece, u principu je Dosta prost mix: meso, Crni Luk, Jaje (da veze), prezle, soampbiber, ho posto je jagnje bilo u pitanju dodao sam Ruzmarin, Persun i piment. Sa junecim burgerima je prostije, una mamma Po misljenju najbolji delovi za hamburger su plecka i potplecka. Kad pravim pilece burgere, obavezno dodam i malo Ulja Ger piletina nije dovoljno Masna, una od zacina safran odlično ide u pilece burgere. Kljuc jeste u tomo da moraju da odstoje Preko Noci. Neki spominju fermentisanje - Ali Tehnicki a STO se desava se Zove invecchiamento. Fermentisanje je nesto Drugo. Jeff, un giorno youll capire che la sua più difficile da essere gentile che intelligente.

No comments:

Post a Comment